Generasjonssang med babyerBabyer brukt i GS- konseptet er døråpnere for personer med demens, og er satt inn i en pedagogisk ramme.

Intervju med Ruth Elisabeth Engøy Solberg

Billedgalleri fra avisa GD.

http://www.gd.no/bildeserier/article5839864.ece 

Lydklipp fra cd-en Boom Chicka Boom med Ruth Elisabeth.

http://217.144.228.249/babysong/

Generasjonssang tilbyr kurs for musikkterapeuter, og ledere med erfaring fra  Babysang eller Musikk fra livets begynnelse. Se Kurs. 

 

Dersom du er vant til å lede baby- eller småbarnssang, og tenker at Generasjonssang er et naturlig steg videre, så bør du lese dette før du fortsetter:

Generasjonssang med babyer, baseres på gjentakende jevnlige samlinger på små enheter der personer med demens befinner seg i det daglige. Selv om mye kan likne, så er målsetningene forskjellige. Babysang handler blant annet om et samspill mellom foreldre og barn, mens vi i Generasjonssang har hovedfokuset et ledd videre hvor barna er døråpnere for å nå inn til de gamle som i denne sammenhengen er hovedmålgruppen. All metode legges opp deretter.Gruppen samles bare på avdelinger der de eldre bor i et fast og regelmessig opplegg, som personalet allerede er forberedt på gjennom «Aktiv sittesang.»

Dersom du ønsker å kjøre en fast gruppe, jevnlig over tid, utenfor kirke/kulturskole og inne på avdeling med sanger de gamle selv lærte som unge, (Og du har gjennomført kurset og blitt godkjent), kan du kalle det Generasjonssang.

Dersom du har en gruppe som jevnlig møtes i kirke/kulturskole, men f.eks. en gang i semesteret opptrer på institusjon, så er det flott, men da må du kalle gruppa di det det er,en babysanggruppe, eller småbarnssang-gruppe som kommer på besøk.

På den måten er det fritt å gjennomføre vanlig semesterprogram og allikevel glede de gamle.

Kurs kan også holdes i regi av Miljøbehandlingsprosjektet i Lillehammer.

 

http://www.lillehammer.kommune.no/om-musikkbehandling.5699756-174090.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Legg igjen en kommentar

FØLG OSS PÅ FACEBOOK


Miljøbehandling

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

GENERASJONSSANG

Sanger brukt over generasjoner - for og med alle generasjoner.

Konseptet inneholder:

-AKTIV SITTESANG

-BARNEHAGESAMARBEID

-INTERAKTIV KONSERT

-GENERASJONSSANG MED BABYER

-MUSIKALSK SEMINAR

-KURS


VIKTIG!

SIDEN GENERASJONSSANG ER ET HELT KONSEPT MED EGEN METODIKK, KAN IKKE NOEN BRUKE NAVNET UTEN FØRST Å HA GJENNOMGÅTT ET KURS.