Vi tilbyr et humørfylt musikalsk seminar til ettertanke for pårørede og personale om temaer rundt demens og musikk. Med bakgrunn i stortingsmelding 29, morgendagens omsorg, noe som bla. krever endret kompetanse for mange av de som arbeider i eldreomsorgen, har vi utviklet et musikalsk seminar med variert innhold både av helsefaglig og musikkfaglig art. Seminaret kan være et godt hjelpemiddel for å imøtekomme de nye kravene fra myndighetene og å hjelpe de som arbeider i eldreomsorgen med å implementere dette i sitt daglige arbeid.. Seminaret er bygd opp av en kombinasjon av informasjon om nyere forskning på området og musikalske eksempler som også er  underholdende . Vi beskriver hvordan man gjennom musikk kan få enkle redskap til kontakt med beboere eller pårørende som lider av demens. Seminarene presenteres av konsepthaverne, og kan variere fra små seminar for en demensforening, til store kompetansedager og større konferanser, slik som f.eks. Alzheimerdager osv. Seminaret har en fast kursdag hos Fagakademiet på, og som en del av Myskjaskolen.

Musikalsk seminar er bla. blitt holdt for Lillehammer kommunes 450 ansatte i sektor Helse og Velferd.

Her er noen tilbakemeldinger fra de ansatte i Lillehammer:

-morsomt, ny kunnskap, spennende prosjekt, veldig bra foredrag og foredragsholdere, flott med sang, mye bedre enn forventet, variert, veldig bra, fint med ulike innslag, skal absolutt ta med meg musikk inn i jobben, tankevekkende , lærerikt, engasjerende, rørende, meget bra, spennende, fantastisk, wow, bra å bruke publikum i eksemplene sine,  spennende, inspirerende, spennende prosjekt, flott opplegg, veldig interessant, veldig morsomt, viktig å sette dette inn i et godt system for at det skal fungere ordentlig i hjemmetjenesten, givende, dette er mulig å få til i hjemmetjenesten, nyttig og engasjerende folk, veldig bra, masse gode følelser, dette skal jeg ta med videre i arbeidslivet, lærerikt, har stor tro på dette, fengende.

Her kan du høre eksempler:Seminar utdrag  


Legg igjen en kommentar

FØLG OSS PÅ FACEBOOK


Miljøbehandling

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

GENERASJONSSANG

Sanger brukt over generasjoner - for og med alle generasjoner.

Konseptet inneholder:

-AKTIV SITTESANG

-BARNEHAGESAMARBEID

-INTERAKTIV KONSERT

-GENERASJONSSANG MED BABYER

-MUSIKALSK SEMINAR

-KURS


VIKTIG!

SIDEN GENERASJONSSANG ER ET HELT KONSEPT MED EGEN METODIKK, KAN IKKE NOEN BRUKE NAVNET UTEN FØRST Å HA GJENNOMGÅTT ET KURS.