Ruth Elisabeth Engøy Solberg og Trond Halstein Moe                                                              etablerte konseptet GENERASJONSSANG i 2010.

For bestilling av Musikalsk seminar eller Interaktiv konsert,

lederkurs i Generasjonssang med babyer osv.:

Ta kontakt på Mail: post@generasjonssang.no

Telefon: Ruth Elisabeth Engøy Solberg 41699449

Ruth Elisabeth Engøy Solberg er prosjektleder i Miljøbehandlingsprosjektet i Lillehammer kommune.

Hun er utdannet sykepleier bla. med fokus på demens og musikk. Hun var tidligere prosjektleder for Team Aktiv Omsorg ved Lillehammer Helsehus. Der ledet hun Generasjonssang i samspill med babyer, foreldre, personale og sykehjemsbeboere. Hun har ledet Babysang-konseptet i Frelsesarmeen helt siden etableringen,  og har 16 års erfaring med dette. Hun var undervisningskonsulent ved Frelsesarmeens resurssenter, Jeløy. Hun har også vært cd-produsent for tre 2CDkonsept.

Artikkel om Ruth Elisabeth. 

Trond Halstein Moe: har vært ansatt som solist på Den Norske Opera i 22 år og gjort over 75 roller. Han har også et stort konsert- og kirkerepertoar og har sunget i mange land. Selv om han fortsatt har et travelt program, ønsker han å dele noe av sin lange erfaring med de som ikke har mulighet til å velge kulturtilbud fra øverste hylle. Trond Halstein var en periode ansatt i Rikskonsertene, og var da ansvarlig for et prosjekt som hadde som mål å føre de eldste og de yngste i samfunnet sammen. Han produserte derfor konsertturneer for sykehjem, aldersboliger, eldresenter osv. hvor barn opptrådte sammen med voksne

 

http://no.wikipedia.org/wiki/Trond_Halstein_Moe.


Legg igjen en kommentar

FØLG OSS PÅ FACEBOOK


Miljøbehandling

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

GENERASJONSSANG

Sanger brukt over generasjoner - for og med alle generasjoner.

Konseptet inneholder:

-AKTIV SITTESANG

-BARNEHAGESAMARBEID

-INTERAKTIV KONSERT

-GENERASJONSSANG MED BABYER

-MUSIKALSK SEMINAR

-KURS


VIKTIG!

SIDEN GENERASJONSSANG ER ET HELT KONSEPT MED EGEN METODIKK, KAN IKKE NOEN BRUKE NAVNET UTEN FØRST Å HA GJENNOMGÅTT ET KURS.